Elazığspor - Afjet Afyonspor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Afjet Afyonspor'a 1-0 mağlup olan Birevim Elazığspor'un teknik sorumlusu Sefer Yılmaz, 'İki takımın da hedefinin olmamasına rağmen güzel ve keyifli bir maç oldu.' dedi.

Elazığspor - Afjet Afyonspor maçının ardından
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yılmaz, galibiyetinden dolayı Afjet Afyonspor teknik heyeti ve oyuncularını tebrik etti.

Oyuncuların elinden geleni yaptıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"İki takımın da hedefinin olmamasına rağmen güzel ve keyifli bir maç oldu. Benim açımdan güzel olan şey daha önceki maçlarda az süre almış veya hiç oynamamış oyuncularımıza şans vermem oldu. Onlar da elinden geleni yaparak güzel bir oyun ortaya koydular. Önümüzdeki senenin yapılanmasında güzel işler yapacaklarını gösterdiler. Son hafta Altay maçında az süre almış oyuncularımıza şans verip önümüzdeki senenin planlamasını yapacağız. Ligi hayırlısıyla bitirmek istiyoruz."

AFJET AFYONSPOR CEPHESİ

Afjet Afyonspor Antrenörü Cevdet Göç ise mücadelelerinden dolayı iki takım oyuncularını kutladı.

Hedefi kalmayan iki takımın mücadelesinin kolay olmadığını belirten Göç, "Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Uzun bir aradan sonra kazandık. İddiamız olmasa da kazanmak güzeldi. Çok güzel bir gol attık. Jeneriklik bir goldü. Artık formalite maçlar oynuyoruz. Bundan sonrası için söyleyecek bir sözümüz yok, çıkıp son maçımızı oynayıp sezonu tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.