Elbistan'da oto hırsızlığı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine bağlı Kalealtı Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonundan çalınan otomobil, 25 kilometre uzakta jandarma tarafından terk edilmiş olarak bulundu.

Elbistan'da oto hırsızlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine bağlı Kalealtı Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonundan çalınan otomobil, 25 kilometre uzakta jandarma tarafından terk edilmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Elbistan-Göksun karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Mehmet Güler, sabah saat 06.00 sıralarında akaryakıt istasyonuna gelerek 46 EC 625 plakalı otomobilini park etti. Anahtarını da üzerinde unutan Güler, geri döndüğünde otomobilini yerinde bulamadı. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları incelenince otomobilin çalındığı belirlendi. Olay yerine gelen Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden şahsın kimliğini belirlemek ve aracı bulabilmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Jandarmanın detaylı çalışması, kısa sürede sonuç verdi. Çalınan otomobil, olay yerinden yaklaşık 25 kilometre uzaktaki Söğütlü Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri, hırsızlığı gerçekleştirdiği belirtilen A.Y.’ye de kısa sürede ulaştı. Şüpheli, işlemleri için gözaltına alınarak Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.