'Emniyet binası oy avcılığına dönüştürülüyor'

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Saadet Partisi Elazığ Milletvekili adayları tempoyu artırdı.

'Emniyet binası oy avcılığına dönüştürülüyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Elazığ Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü, Üniversite Mahallesi, Yeni Mahalle ve Harput’ta vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak TEİAŞ 13. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden adaylar burada kurum çalışanlarıyla bir araya geldi. Ardından Üniversite Mahallesi ve Yeni Mahalle’de esnaf ziyareti gerçekleştiren adaylar 24 Haziran seçimlerinde partilerine destek istedi.

SADAK: “ADALET, İKTİDAR SAHİPLERİNE DE LAZIM OLACAK”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Saadet Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı Nedim Sadak, insanların adalet konusunda şikayetçi olduklarını belirtti. Sadak, “Memlekette adalet mefhumu gerçekten ortadan kaldırılmış. Yüzbinlerce insanımız bu konuda mağdur edildi. Biliyorsunuz bu ülkede hain bir darbe girişimi yapıldı. Bu darbe girişiminden sonra birçok insanımız ya işinden oldu ya da hapse atıldı. Elbette biz devlete kurşun sıkan devletimize karşı çıkan herkesin cezalandırılmasından yanayız. Ancak bunların içinde birçok insanımız da mağdur edildi. Bu mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi gerekiyor. Adaleti sağlayan, adaleti tesis eden insanlarımız bile bu ülkede adalete güvenmiyor. Adalet hepimize lazım. Gün gelecek adalet, iktidar sahiplerine de lazım olacak.” dedi.

Saadet partili adayların bir sonraki durağı ise Harput oldu. Harput’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar hem esnafın sorunlarını dinledi hem de Saadet Partisi’nin projelerini anlattı.

TANYILDIZI: “EMEĞİ SÖMÜRÜLMÜŞ İŞÇİLERİN HAKLARINI VERMEK İÇİN SİYASET YAPIYORUZ”

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebubekir Tanyıldızı siyaset amaçlarının hak mücadelesi olduğunu belirterek “Biz siyaseti haklının haklarını alabilme mücadelesi olarak yapıyoruz. Karşılığını da Allah’tan bekliyoruz. Eli nasırlı, yüreği yaralı insanların, köylümüzün sömürülen emeğinin karşılığını vermek için yürüyoruz. Biz, fabrikaları kapanmış, emeği sömürülmüş işçilerin tekrar fabrikalarına gitmesi ve çalışması için siyaset yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ERGEN: “HARPUT YILLARDIR İHMAL EDİLDİ”

Harput’un ihmal edildiğini söyleyen Saadet Partisi Elazığ 4. Sıra Milletvekili Adayı Özkan Ergen ise “Harput, öksüz. Harput, yetim. Harput bakımsız. Yıllardır Harput ihmal edildi. Bizler sadece kuru kuruya Harputçuluk yapıyoruz. Ben de Harputluyum. Harput’u seviyorsak o kadar iş adamlarımız, müteahhitlerimiz zenginlerimiz var. Harput’a bir el atsınlar, buradaki insanlarımız perişan.” diye konuştu.

EMRE: “EMNİYET BİNASI OY AVCILIĞINA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR”

Saadet Partisi Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Emre yaptığı açıklamada bombalanan emniyet binasının oy avcılığına dönüştürüldüğünü ifade etti. Emre açıklamasında “İktidar Partisi mensupları müjdeler üstüne müjdeler veriyorlar. Bu şehrin daha önceden bir sorunu yokmuş gibi tüm problemleri çözmüş edasıyla önümüze sunmuş durumdalar. Bombalanan emniyet binamızın millet bahçesi yapılacağına dair müjdeler aldık. Tebrik ediyoruz kendilerini ama bunu seçim malzemesi haline getirmemeliydiniz. Madem bu kadar yetkiniz vardı madem bu şehri bu kadar seviyordunuz neden bu 5 günlük dilimde bunu açıklayıp oy avcılığına dönüştürüyorsunuz. Bu şehir böyle yönetilmez. Algılarla bu şehri kazanamazsınız. İnşallah Milli Görüş erleri, AK Parti içindeki Milli Görüşçü kardeşlerimiz akıllarımızla alay eden bu zihniyeti sandığa gömecekler, Saadet Partisini güçlü bir şekilde meclise gönderecekler” dedi.

EMRE: “DANIŞMANIN PARASINA GÖZ DİKENLERLE…”

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Mustafa Emre “Bu seçim, danışmanın parasına göz dikenlerle “rüşvet alan da veren de melundur” diyenler arasında olacaktır. Bu seçim babam sağ olsun diyenler ile milletim sağ olsun diyenler arasında olacaktır. Bu seçim uçurumdan önceki son çıkıştır. Biz istiyoruz ki bu memleket kalkınsın. Bu aziz şehir kalkınsın.” ifadelerini kullandı.