Emniyet Genel Müdürü Altınok, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, memleketi Erzurum'da şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Altınok, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, memleketi Erzurum’da şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Erzurum Polisevinde şehit yakınları ve gazilerle iftarda buluştu. İftara Selami Altınok’un yanı sıra Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 9’ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Özoğlu ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

İftar sonrasında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un teşrifleri için kendisine teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, “Birlikteliğimizi böyle günlerde gösterdiğimiz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, şehit ve gazi ailelerine teşekkür ederek, her daim yanlarında olduklarını belirtti. Altınok, terörle mücadelenin kesintisiz devam ettiğini ifade ederek, “Evlerinden barklarından uzak askeri, polisi, korucusu hiç ayrım yapmıyorum belki de en büyük gücümüz o. Devletin birlik ve beraberlik içinde sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu beka mücadelesini hiçbir ayrım göstermeksizin son nefesimize, son anımıza kadar en hassas şekilde vermeye devam ediyoruz. 24 saatimiz dağlar taşlarda eşkıya kalmasın diye, 24 saat yine din kisvesi altında bu milletin içerisine nifak sokan ve en sonunda da kendi vergilerimizle almış olduğumuz F-16’larla bu milletin üzerine kurşun sıkan FETÖ örgütüyle uğraşıp mücadele ediyoruz. Şundan herkes emin olsun, en yakın değerli varlıklarını bu vatan için vermiş olan şehit yakınlarımız emin olsun; Türkiye Cumhuriyeti devletinin önemli bir kurumunun başındayım. Bu devlet bu hainlerin hepsinin üzerinden teker teker gelecektir. Bundan herkes emin olsun” diye konuştu.