Emniyet Müdürü Alper, YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, 12 Mart'ta yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'ye girecek olan bütün öğrencilere başarılar dilerken vatandaşları da gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyardı.

Emniyet Müdürü Alper, YGS'ye girecek öğrencilere başarı diledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, 12 Mart’ta yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’ye girecek olan bütün öğrencilere başarılar dilerken vatandaşları da gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyardı.

Emniyet Müdürü Alper, YGS’ye girecek olan bütün öğrencilere başarılar diledi. Vatandaşları gürültü kirliliği yapmaları konusunda uyaran Alper, “Ülkemizde olduğu gibi Adıyaman’da da öğrencilerimiz Pazar günü bu sınava katılacak. Adıyaman’da toplam 86 okulda bu sınav gerçekleştirilecektir ve bu okullarımızda toplam 286 personelimiz görevlendirildi. Emniyet olarak bizler sadece sınav esnasında değil sınav evraklarının ilimize getirilmesi, ilimizde muhafaza edilmesi, sınav salonlarına dağıtılması ve sınavdan sonra bu soru kitapçıkları toplanarak genel merkezlere iletilmesi hususunda emniyet kendilerine düşen görevi yapmaktadır. Aynı zamanda yavrularımızın sınava girecekleri okullarda öncesi ve sonrasında gerekli güvenlikleri sağlamak için fedakarca çalışmaktadır. Adıyaman’dan bu sene 23 bine yakın öğrencimiz bu sınava girecek ve bu öğrencilerimizin sınavda moral ve motivelerini oldukça yüksek tutmalarını istiyorum. Adıyamanlı gençler bizlerin geleceğidir. Bunların her birinin ilerde sahip olacağı meslekler Adıyaman’ımıza ait bir meslek olacak ve Adıyaman’ımıza bir katkı olacak ve bizlerde bu anlamda kardeşlerimizin bu sınava huzur içerisinde gire bilmeleri için bu akşamdan itibaren herkesi gürültü kirliliğini azaltmaları konusunda uyarmak istiyorum. Vatandaşlarımızın süratli araç kullanmamaları, gürültü kirliliği yapmamalarını istiyoruz. Sınav sabahı trafik yönünden bu yavrularımızın sınav yerlerine yetişmeleri için bütün trafik personellerimiz ayakta olacak bizlerde başta olmak üzere. Ben bu vesileyle sınava girecek bütün kardeşlerimize, yavrularımıza en üstün başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.