'En doğru kararı halkımız verecek'

Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

'En doğru kararı halkımız verecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Elazığ Amatör Eviyle, Üniversite Mahallesinde gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılan Milletvekili Metin Bulut, akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

ALLAH RAZI OLSUN

Gecenin son programını Kanal Fırat Televizyonunda son baskı programına katılarak gerçekleştiren Milletvekili Metin Bulut “Gayet güzel bir süreci geride bıraktık. Aday listelerinin açıklandığı ilk günden itibaren ziyaret ettiğimiz halkımız, her zaman her yerde bizlere gereken ilgi ve alakayı fazlasıyla gösterdiler. Allah hepsinden razı olsun. Bir çok güzelliği bu süreçte onlarla birlikte yaşadık. Zorlu ve zorlu olduğu kadar da yoğun bir süreci geride bıraktık. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan bizlere destek olan parti teşkilatı üyelerimize ve kıymetli halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi yine son sözü milletimiz ve halkımız söyleyecek, en doğru kararı onlar vereceklerdir. İnanıyorum ki 24 Haziran akşamında AK Parti Elazığ’da yeni bir destan daha yazmış olacaktır.”Diye konuştu.