Engelli oğluna asker gecesi düzenledi

Erzurum Oltu'da, Yasin Haşimoğlu Mahallesinde ikamet eden Eyup (59) Neslihan(59) Elibol çifti, zihinsel ve bedensel engelli olan çocuklarına asker gecesi yaptı. Orkestra eşliğinde halaylar çekildi pastalar kesildi volkanlar yakıldı eline kına yakıldı.

Engelli oğluna asker gecesi düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzurum Oltu’da, Yasin Haşimoğlu Mahallesinde ikamet eden Eyup (59) Neslihan(59) Elibol çifti, zihinsel ve bedensel engelli olan çocuklarına asker gecesi yaptı. Orkestra eşliğinde halaylar çekildi pastalar kesildi volkanlar yakıldı eline kına yakıldı.

Oltu Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programında 18Mart Çanakkale Şehitleri programında rehabilitasyon merkezine giden 15 kişi bir günlüğüne asker olacak engelli bireylere, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümü etkinliklerinin ardından asker kıyafeti giydirilerek Uzm. J. Çvş. Zaim Erdin tarafından askerlik yemini ettirildi. Asker kıyafeti giyen gençler yemin ederek tam asker olduklarını gösterdiler.

Eyup Elibol, “Engelli çocuğuma dün gece askere uğurlama gecesi düzenledik bugünde asker elbisesi giydi gururluyum mutluyum Anne Neslihan Elibol ise bu vatan için canımız feda özürlü oğlum asker oldu sevinçliyim mutluyum cumhur başkanımıza canımız feda” diye konuştu.