Ercan Oto yeni Peugeot 508'i tanıttı

Elazığ'da otomobil sektörünün öncü kuruluşlarından olan Peugeot yetkili satıcısı Ercan Oto, firmanın yeni yüzü olan Peugeot 508 otomobilini düzenlenen lansman ile görücüye çıkardı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ercan Oto yeni Peugeot 508'i tanıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Peugeot’un yine göz kamaştıran modeli olan yeni Peugeot 508, Elazığ-Malatya yolu 10. Kilometre üzerinde bulunan Ercan Oto’da görücüye çıktı.

"ARACIN TASARIMI ÜZERİNE RAKİP TANIMIYORUZ"

Etkileyici tasarımı, sportif sürüşü ve teknolojik donanımlarıyla rakiplere meydan okuyan yeni Peugeot 508’in lansmanının 8 Kasım tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Peugeot Ercan Oto Satış Danışmanı Ünal Soran, aracın piyasanın en üst güvenlikli aracı olduğunu söyledi.

Peugeot 508’in özellikleri hakkında bilgi veren Soran, şunları aktardı:

“Aracımız kendi tasarımı ile iç ve dış yapısının oluşturmuş bir tasarıma sahip. Araçta aktif güvenlik sistemlerimiz mevcut. En önemli özelliklerinden biri aktif şerit takip sistemimiz mevcut. Ama yol çizgileri olması gerekiyor. Kaza durumunda aktif bir şekilde kapı koruma sistemi bulunuyor. Bir yayaya çarpma durumunda ön kaput açılarak çarpılacak kişiyi korumaya alabiliyor. Araçta kablosuz telefon şarz etme alanları var. Navigasyon, geri dönüş kamerası, 200 metreye kadar lazer kamera sistemleri mevcut çoğu araçlarda bu özelliği bulamazsınız.”

Piyasada şuanda en iyisi olduklarını dile getiren Soran, “ Aracın tasarımı üzerine rakip tanımıyoruz. En iyisi biziz.  Peugeot 508 aracımız 8 Kasıma kadar tanıtım günlerimiz devam edecek. Elazığ- Malatya yolu 10. Kilometresi Ercan Oto’ya herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.