Erdoğan hayranı Muhammed Mustafa hayaline kavuşacak

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) sesini duyurduğu ve tek hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek olan doğuştan engelli Muhammed Mustafa Gül'e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan iyi haber geldi.

Erdoğan hayranı Muhammed Mustafa hayaline kavuşacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) sesini duyurduğu ve tek hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek olan doğuştan engelli Muhammed Mustafa Gül’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’tan iyi haber geldi.

Malatya’da yerel bir televizyon kanalındaki programa konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muhammed Mustafa’yı Cumartesi günü Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürmek için girişimlere başladıklarını ifade ederek, “Ben hem Mustafa’nın ailesi ile hem de Cumhurbaşkanımızın ekibi ile görüşeceğim. İnşallah Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Malatya’ya geldiğinde görüştürmek isteriz” dedi.

Bütün vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek arzusunda olduğunu belirten Çalık, “Bugün bizi gören herkes Cumhurbaşkanımız ile görüşmek istiyor. Tüm vatandaşların talebi onun elini tutmak, onunla bir saniye de olsa göz göze gelmek. Ben de hep şunu söylüyorum; Cumhurbaşkanımızı görmek isteyenler 18 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanına gelsinler” diye konuştu.