Erzincan Belediyesinden muhteşem konser

Gerçekleştirdiği projelerle tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu ve Halk Oyunları ekibiyle düzenlenen programla izleyici karşısına çıktı. Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Alanur, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erzincan Belediyesinden muhteşem konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirdiği projelerle tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, kendi bünyesinde oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu ve Halk Oyunları ekibiyle düzenlenen programla izleyici karşısına çıktı. Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Alanur, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk tarafından yoğun ilgi gören program yaklaşık 3 saat sürdü. Konu hakkında Erzincan Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada: "Belediye Başkanımız Cemalettin Başsoy’un talimatları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel projelerimize devam ediyoruz. Erzincan’ın kültürünü, folklorunu, adetlerini, gelenek ve göreneklerini gelecek nesillere aktarabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin ilgisini görmekte bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu programların yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” denildi.