Erzincan Doğa koleji öğrencilerinden Valiliğe ziyaret

Erzincan Doğa Koleji öğrencileri, 22 Mart tarihinde kutlanacak olan Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı ziyaret ettiler.

Erzincan Doğa koleji öğrencilerinden Valiliğe ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Doğa Koleji öğrencileri, 22 Mart tarihinde kutlanacak olan Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ettiler.

22 Mart tarihinde kutlanacak olan ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri kapsamında suyun bilinçli kullanılması ve gereksiz tüketiminin engellenmesi için çalışma başlatan Erzincan Doğa Koleji öğrencileri Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ederek, etkinlikleri hakkında bilgi verdiler.

Dünya su gününe hazırlanan öğrenciler, Erzincan Valisi Ali Arslantaş’a pet şişede su hediye ettiler. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Ali Arslantaş, "Su olmaz ise yaşam olmaz. Biz suyu kullanırken bilinçli kullanmalıyız. Su hayatın başlangıcı, israf etmeden ihtiyacımız kadar ve her şeyden önemlisi kirletmeden doğayı korumamız gerekiyor" dedi.

Erzincan Doğa Koleji öğrencileri, ziyaret sırasında Vali Arslantaş’ı Dünya Su Gününde düzenleyecekleri etkinliğe davet ettiler.