Erzincan'da 2 ay içinde ana caddelerin asfaltı bitiyor

Erzincan Belediyesi tarafından Mahalleliler Buluşuyor programı kapsamında Cumhuriyet mahallesi sakinleri biraya geldi.

Erzincan'da 2 ay içinde ana caddelerin asfaltı bitiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Belediyesi tarafından “Mahalleliler Buluşuyor” programı kapsamında Cumhuriyet mahallesi sakinleri biraya geldi.

Düzenlenen programa Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Belediye Başkan Yardımcıları, bazı mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Mahallesine yapılan çalışmalar kapsamında gösterilen ilgiden dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Basşoy’a teşekkürlerini iletti.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise gerçekleştirilen projeleri mahalle sakinlerine sinevizyon ekranında sunarak, Cumhuriyet Mahallesine 14 kilometrelik asfalt, 21 kilometrelik kaldırım, 2 bin 375 metre içme suyu hattı bağlantısı, 520 noktaya çöp konteyneri ile yaklaşık olarak 4 milyon TL’lik bir maliyet harcadıklarını kaydetti.

Başkan Başsoy konuşmasının devamında; “Daha fazla birlik daha fazla beraberlik ve daha fazla dayanışma için buluşuyoruz. Erzincan Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çalışmalarımız sadece bu mahalle ile bitmiyor tabi Erzincan’da altyapı ve üstyapı çalışmalarının hepsini bitirdik tek eksiğimiz ana caddelerin asfaltı onu da Allah’ın izniyle en geç 2 ay içinde bitireceğiz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinlik diğer mahallelerimizde de devam edecek.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından program Halk oyunları ve Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve Erzincan Belediyesi Tandır Başı ekibinin türkü şöleni ile devam ederken mahalle sakinlerine ise çekilişle çeşitli hediye dağıtıldı.