Elazığ'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinlikte coşkulu şekilde kutlandı.
Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında temsili valilik ve belediye başkanlık görevini devralan çocuklar, isteklerini dile getirdi.
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aile Destek Merkezince yürütülen çalışmada çocuklar, örnek aldıkları ve hayallerindeki kahramanların kostümlerini seçiyor, anneleri de hazırlıyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 98. yıldönümü dolayısıyla Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, koltuğunu temsili olarak Cengiz Topel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ahmet Demir'e devretti.
Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı münasebetiyle uçurtma şenliği düzenlendi. Yaklaşık bin öğrencinin katıldığı şenlikte, gökyüzü uçurtmalarla renklendi.
Sivas Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Sivas Etkin Anadolu Kadınlar Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla Uzuntepe İlkokulu ve Ortaokulu'ndaki çocukları tıraş ettirerek çeşitli hediyeler verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının provası Yeni Mahalle Gençlik Hizmetleri Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.