Ev hanımlarına evden iş imkanı

Dünya genelinde 12 ülkede 325 bin üye ağı bulunan Biobellinda, ev hanımlarına evden iş imkanı sunuyor.

Ev hanımlarına evden iş imkanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya genelinde 12 ülkede 325 bin üye ağı bulunan Biobellinda, ev hanımlarına evden iş imkanı sunuyor.

Türkiye’de Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından ilk helal kozmetik belgeli markası olan Biobellinda, Diyarbakır’da üyeleriyle bir araya geldi. Bir otelde gerçekleşen toplantıya İç Eğitim Uzmanı Ayşe Küçükaltun, firma eğitmenleri ve üyeler katıldı. Toplantıda, Küçükaltun, firma üyelerine “İletişim ve Empati” konularında sunum gerçekleştirdi. Eğitmenlerin ve üyelerin karşılaştıkları sorunları dinleyen Küçükaltun, çözüm konusunda fikirlerini paylaştı.

Özel eğitimler veriliyor

Toplantının çok enerjik ve faydalı geçtiğini söyleyen Küçükaltun, Biobellinde Akademi olarak tüm dünyada ve Türkiye’de yerel sermayenin anlatılması, üyeler kazandırılması ve üyelerin para kazanması amacıyla yola çıktıklarını ifade etti. Biobellinda olarak yerel sermayenin tüm dünyaya hitap etmesini sağlamayı amaçladıklarının altını çizen Küçükaltun, “Türkiye’yi geziyorum. Bugün Diyarbakır’da bulunma sebebim ‘İletişim ve Empati’ üzerine Biobellinda üyelerimize en faydalı şekilde aktarabilmek. İletişim ve empati nasıl yapılır? İletişimde neler önemlidir? Bizim için bu çok önemli. Dolayısıyla da Biobellinda Akademisi’nde olan üyelerimiz bunu aktardığımız zaman üyelerimiz de kendi alanlarındaki sahalarda üyelerine aktarıyorlar” dedi.

“Önce kullanıyoruz daha sonra para kazanıyoruz”

Üye olanların öncelikle yerel sermaye ile Türkiye’nin ürünlerini kullandıklarını ifade eden Küçükaltun, sözlerine şöyle devam etti: “Kozmetik ve temizlik alanında konsantre ürünlerle ve zararsız kimyasallarla evlerini temizliyorlar. Kazanç da ‘kazandır kazan’ sistemi. Dolayısıyla da biz bu ürünleri önce kendimiz kullanıyoruz, çevremize kullandırıp üye yapıp daha sonra para kazanmaya başlıyoruz. Girişimci kadınlar Diyarbakır önceden bilinen, tabiri caizse evde oturan hanımlar artık oturmuyor, ekonomiye katkıda bulunuyor ve tüm dünyaya kendini gösteriyor. Diyarbakır için bugün buradayım, yarın başka bir ilde ve tüm dünyada. 12 ülke ile birlikte tüm dünyada 325 bin üyeye sahibiz.”

“Hepimize istihdam sağladı”

Yaklaşık 3 yıldır üyeliği bulunan ve aynı zamanda Biobellinda eğitmeni olan Esma Aydın, “Güzel bir kadro oluşturduk ve yeni kazançlara yelken açtık. Biobellinda’nın çok geniş bir yelpazesi var. Ev hanımlarına ayrı bir katkısı var. Hepimize istihdam sağladı işte. Güzel başarılar, güzel kazançlar elde ediyoruz. Biz normal ev hanımlarıyken bugün çok ciddi güzel kazançlar elde ediyoruz. Kazancın yanında başarı, başarının yanında takdir edilme. Bu sadece ev hanımlarına yönelik değil erkekler de yapabilir. Beylerden olan liderlerimiz de var. Güzel başarılara gelen liderlerimiz var. Ayrıca başka işyerlerinde çalışan, kendi iş yerleri olan insanlar da bu işi tercih ediyorlar” diye konuştu.