Evkur Yeni Malatyaspor program değişikliğinden memnun değil

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da maç programının değişmesi ile ilgili konuşan Teknik Direktör İrfan Buz, Ben en çok taraftarlarımıza üzülüyorum. İnşallah onlar maça gelebilirler. Önümüzdeki hafta da hangi gün oynayacağımız tam belli değil. O açıdan da tabi sıkıntılı olabiliyor ama tabi yapacak bir şey yok dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor program değişikliğinden memnun değil
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da maç programının değişmesi ile ilgili konuşan Teknik Direktör İrfan Buz, “Ben en çok taraftarlarımıza üzülüyorum. İnşallah onlar maça gelebilirler. Önümüzdeki hafta da hangi gün oynayacağımız tam belli değil. O açıdan da tabi sıkıntılı olabiliyor ama tabi yapacak bir şey yok” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına konuşan Buz, takımın son durumu ve şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasının pazartesi günü oynanacağını hatırlatarak sözlerine başlayan Buz, “En çok tabi taraftarlarımıza üzülüyorum burada. İnşallah onlar maça gelebilirler. Biz de kendi açımızdan planlamamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta hangi gün oynayacağımız da belli değil, o açında da sıkıntılı olabiliyor ama yapacak bir şey yok. Hazırlanacağız, gideceğiz oraya ve en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

“Orada onlara 3 puan hediye etmek istiyoruz, inşallah gelebilirler”

Buz, Pazartesi günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına Malatyalı taraftarları davet ederek, “Ben taraftarları düşünerek söylüyorum. Biz çok mutlu oluruz eğer gelebilme imkanları olursa. Ama tabi hayat bu, herkes hayat mücadelesi veriyor. İnşallah öyle bir fırsat bulurlar ve gelirler, bizi desteklerler. Birlikte, beraber oluruz, o sinerjiyi yakalarız. Orada onlara 3 puan hediye etmek istiyoruz. İnşallah gelebilirler” diye konuştu.

“Doğru adamları aldığımızı düşünüyorum”

Transferde emeği geçenlere de teşekkür eden Buz, “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ara transfer zor oluyor. Ama doğru adamları aldığımızı düşünüyorum. Kaldı ki inanın daha tam olarak hazır değiller. Normal çünkü kendi kulüplerinde o kadar oynamadılar. Daha da iyi olabileceklerini düşünüyorum. O zaman İçerisinde eğer puanları da iyi alırsak çok iyi olur. Ama şunu da söylemek gerekiyor, uzun soluklu bir yarışma. 14 müsabaka var. Daha çok var yani. O yüzden maç maç gitmemiz gerekiyor. Puansal anlamında da öyle gitmemiz gerekiyor. Çünkü bunu yapmadığınız taktirde, çok farklı kendinizi hissettiğiniz taktirde yanlış olur diye düşünüyorum. İyi konsantre olup, futbolcularımızı da kazandırmak açısından üstüne gitmemiz lazım. Zaman zaman sıkıntıyı nerede yaşıyoruz biliyor musunuz,hakemle ilgili bir şey söylemek istiyorum. Özgür Yankaya bize 10 tane sarı kart vermiş. 5 tane Elazığ maçında, 1 sarı kırmızı da verdi orada, 5 tanede bu maçta verdi. Böyle doldu hep sarı kart kontenjanlarımız. Onlara da bakmamız gerekiyor. İnşallah dediğim gibi bu olayın içerisinde, bu yarışın içerisinde sonuna kadar var olacağımız sezon başından beri söyledik. Böyle devam edeceğiz ama her zaman bizi kuvvetli kılan birlikte olmak” ifadelerini kullandı.