Evkur Yeni Malatyaspor'da tek gündem Gençlerbirliği maçı

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fransız futbolcusu Michael Pereira, cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçının önemine değinerek, Sezonun devamında yola rahat mı yoksa zor mu devam edeceğimize bu maç karar verecek. Bu yüzden sezonun en önemli maçına çıkacağımızı düşünüyorum dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da tek gündem Gençlerbirliği maçı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evkur Yeni Malatyaspor’un Fransız futbolcusu Michael Pereira, cumartesi günü oynayacakları Gençlerbirliği maçının önemine değinerek, "Sezonun devamında yola rahat mı yoksa zor mu devam edeceğimize bu maç karar verecek. Bu yüzden sezonun en önemli maçına çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdüğü Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan orta saha oyuncusu Michael Pereira ve kaleci Ertaç Özbir, zorlu karşılaşmanın önemine dikkat çekti.

"Bütün oyuncu grubu durumun farkında"

Sezonun en zor maçına çıkacaklarını kaydeden Pereira, "Sezon başı benim için zor olmuştu. Çalışmalara takımdan ayrı başlamıştım. Şimdi de sakatlıktan dönüyorum. Takıma en iyisini verebilmek için yüzde 100 hazırım. Gençlerbirliği bizim için önemli bir maç ve bu karşılaşmada sahada olmayı istiyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçların tamamı zor geçecek. Ama sezonun devamında yola rahat mı yoksa zor mu devam edeceğimize bu maç karar verecek. Bu yüzden sezonun en önemli maçına çıkacağımızı düşünüyorum. Bu maç hem kulübün geleceği için hem de bizim ve ailelerimiz için önemli bir maç. Bütün oyuncu grubu da bunun farkında, antrenmanlarda büyük bir ciddiyetle herkes cumartesi günü oynayacağımız maça hazırlanıyor" diye konuştu.

"Hiçbir zaman kırgınlık olamaz"

Milli Takım kadrona çağrılmamasıyla ilgili konuşarak sözlerine başlayan Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Ertaç Özbir, bu durumla ilgili herhangi bir kırgınlığının olmadığını ifade ederek, ""Milli Takım’dan davet gelmediğinden dolayı hiçbir zaman kırgınlık olamaz. Sonuçta ne zaman görev verilirse her zaman hazırız. Bu kez şans verilmemiş olabilir sorun değil. Biz yine aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen tarihlerde başka aday kadroya çağrılmayı bekleyeceğiz" dedi.

"Trabzonspor maçında performans düşüklüğü yaşadık"

Ertaç, son oynanan Trabzonspor maçındaki performansıyla ilgili sorulan bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Futbolcuların sezon içerisinde bazı maçlarda performans düşüklüğü olabiliyor. Trabzonspor maçında performans düşüklüğü yaşadık. Evet o gün kötü günümüzdeydik. Umarım bundan sonraki maçlarımızda daha iyi günlerimiz olur. Kazanabileceğimiz en yüksek puanlarla ligi iyi şekilde bitiririz."

“Yeni Malatyaspor formasını üzerimde iyi taşıdığıma inanıyorum”

Kaleyi korumak için iyi çalıştığını ve Yeni Malatyaspor formasını iyi taşıdığına inandığını belirten Ertaç, "Fabien sezon başında aramıza katıldı. Onunla beraber lige başladık. Devamında hocamız bana şans verdi. İyi çalışmamdan ve özverili olmamdan dolayı forma şansı yakaladım. Ben de bu zamana kadar Yeni Malatyaspor formasını üzerimde iyi taşıdığıma inanıyorum. Her zaman layık olmaya çalıştım. Umarım bundan sonrası da inşallah sıkıntı yaşamadan aynı şekilde devam eder. Malatyaspor’a en büyük katkıları sağlamak istiyorum. Gençlerbirliği maçı sezonun en zor maçlarından birisi olacak. Bizler o doğrultuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız maça mutlak galibiyet için çıkacağız. İnşallah kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.