Evkur Yeni Malatyaspor'un Topuk Yaylası kampı sürüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştiren Evkur Yeni Malatyaspor güç depolamaya devam ediyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Topuk Yaylası kampı sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. etap kampını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştiren Evkur Yeni Malatyaspor güç depolamaya devam ediyor.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki ilk antrenmanını dün akşam gerçekleştiren sarı siyahlı takım, bugün ise çift antrenman yaptı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Malatya ekibinde, yeni transferler Kaan Kanak ve Fernando Emanuel Dening de idmanda yer aldı. Yeni başlayan 2. etap kampıyla ilgili açıklamalarda bulunan takımın sportif direktörü Ali Ravcı, 15 gün sürecek Düzce Topuk Yaylası kampına başladıklarını belirtti.

“Takımın dokusuna uyacak, kaliteli isimleri transfer etmek için yoğun bir mesai harcıyoruz”

Düzce’de kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da oynayacaklarını kaydeden Ravcı, “Bolu’da gerçekleştirdiğimizi ilk etap kampımız kazasız belasız geçti. Düzce kampımızın da sakatlıksız ve sorunsuz geçmesini temenni ediyorum. Burada kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra 3 de hazırlık maçı yapacağız. Hocamız yeni transferler ve göndermeyi planladığı futbolcuların son durumuna burada son bir kez daha bakacak. Tabi diğer taraftan da transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımın dokusuna uyacak, kaliteli isimleri transfer etmek için yoğun bir mesai harcıyoruz. İnşallah yeni sezona güçlü bir şekilde gireceğiz” diye konuştu.