Firari şahıs vatandaşların yardımıyla yakalandı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde gözaltı sırasında polisin elinden kaçmayı başaran cezaevi firarisi şahsı vatandaşlar yakaladı. Kovalamaca esnasında parktan geçen bir vatandaş, havaya açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı.

Firari şahıs vatandaşların yardımıyla yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde gözaltı sırasında polisin elinden kaçmayı başaran cezaevi firarisi şahsı vatandaşlar yakaladı. Kovalamaca esnasında parktan geçen bir vatandaş, havaya açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 10.45 sıralarında merkez Bağlar ilçesinde bulunan Koşuyolu Parkı’nda polis ekipleri tarafından sorgusu yapılan bir şahsın cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Polis şüpheliyi gözaltına alırken, şüpheli elleri kelepçeli bir şekilde kaçmayı başardı. Park içerisinden Kaynartepe Mahallesi istikametine kaçan şahıs, “dur” ihtarına uymayınca polis havaya ateş açtı. Açılan ateş sonrasında parktan geçen bir vatandaş, başını sıyıran mermi ile hafif şekilde yaralandı. Kaçan şüpheli ise çevredeki vatandaşların yardımıyla yakalandı. Yaralı vatandaş olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, yakalanan şahıs Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.