Fırat EDAŞ 'Enerji Çalışanları Haftası'nı kutladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Enerji Çalışanları Haftası'nı çalışanlarıyla kutladı.

Fırat EDAŞ 'Enerji Çalışanları Haftası'nı kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın (ETKB) Kasım ayının ikinci haftasını Enerji Çalışanları Haftası ilan etmesiyle birlikte anlamlı hafta, bu yıl ilk kez 11-18 Kasım tarihleri arasında ülkemizde kutlanmaya başlandı. Fırat EDAŞ, Enerji Çalışanları Haftası’nı çalışanlarıyla çeşitli etkinliklerle kutlamayı unutmadı. 

Enerji Çalışanları Haftası kapsamında sorumluluk bölgesinde şirket müdürlüğü başta olmak üzere 4 il müdürlüğünde ve 47 ilçe yöneticiliğinde eş zamanlı organize edilen etkinliklerde bir araya gelen Fırat EDAŞ çalışanları, keyifli bir zaman geçirdi. 

Enerji Çalışanları Haftası’nı ‘Biz Biriz’ mottosuyla tüm çalışanlarla kutlamaya özen gösterdiklerini hatırlatan Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen, “Özverili çalışmalarıyla hem bölgemize hem de ülkemize enerji olan çalışanlarımızın emekleri asla göz ardı edilemez.  Riskli ve uzmanlık isteyen bir sektör olan elektrik dağıtım sektöründe çalışanlarımız, her türlü zorluğa rağmen ülke dinamizmine ve ekonomisine önemli katkı koymaktadır. Böylesine anlamlı bir haftanın ülkemizde gerçekleştirilmiş olması hiç şüphesiz enerji sektörü çalışanlarının hatırlanması adına büyük moral oldu. Bu bağlamda Enerji Çalışanları Haftası’nın hayata geçirilmesinde emeği geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ve Enerji İletişim Grubu’na (EİG) teşekkür ediyorum. Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm enerji sektörü çalışanlarının Enerji Çalışanları Haftası kutlu olsun” dedi.