FÜ ile Gençlik ve Spor arasında protokol

Fırat Üniversitesi ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasından Gençlik Ofisi, Kültür, Spor, Sanat ve Eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

FÜ ile Gençlik ve Spor arasında protokol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, Fırat Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve spor faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlaması yönünde iş birliğinin artırılması ve desteklenmesi amacıyla Fırat Üniversitesi kampüsü içerisinde Gençlik Ofisi açılmasını kapsamaktadır.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, imzalanan protokolün her iki kurumada hayırlı olmasını dileyerek, imzalanan protokol kapsamında üniversite rektörlük yerleşkesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Gençlik Ofisi açılacağını kaydetti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise, kendilerine Üniversitede her türlü imkânı sağlayan Rektör Prof. Dr. Göktaş’a teşekkür ederek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından işbirliği protokolü birlikte imzalandı.