Gençlerin Heyecanına Ortak Oldular

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere ve ailelerine ikramda bulundu.

Gençlerin Heyecanına Ortak Oldular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Gönüllü Gençler ve Gençlik Çalışanları, Ösym tarafından gerçekleştirilen ve Üniversitelere girişin ilk adımı 1. Oturum olan YKS’de hem öğrencilere hem de velilere ikramlar sunup heyecanlarına ortak oldu.

Yapılan etkinliğe dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; 'Öncelikle sınava giren bütün gençlerimize zihin açıklığı diliyorum. Tabi uzun bir sürecin ardından Üniversitelere açılan kapı olan 1. Oturum da gençlerimize ve onları kapı da bekleyen velilere ikramlarda bulunduk. Gençlik Merkezimizin gönüllü gençleri ve gençlik çalışanlarımızla birlikte bu zorlu ve heyecanlı süreçte öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olmak istedik. Heyecanlarına ortak olduk, ikramlarda bulunduk, Allah hiç bir gencimizin emeğini zayi etmesin, bir kez daha bu süreçte saha da olan Gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ailelerimize ve Gençlerimize sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum' ifaderine yer verdi.