Gençlik Spor Kulübü Antalya da Hızlı Başladı

01-05 Temmuz tarihleri arasında Antalya-Alanya'da gerçekleştirilen Ramazan Demirci Hentbol Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Kızlar Hentbol takımı, ilk rakibi Kıbrıs'ı yenerek müsabakalara hızlı bir giriş yaptı.

Gençlik Spor Kulübü Antalya da Hızlı Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salon Hentbol’unun dışında farklı olarak gerçekleştirilen Plaj Hentbol’un da temsilci; 13-10 skorla ilk galibiyetini aldı. 

Müsabakaya dair açıklamalarda bulunan İl Müdürü Abdulsamet Eren; Salon sporu dışında farklı bir deneyim yaşayan Hentbol takımımıza başarılar diliyorum. Yıldız Kızlarımız Plaj Hentbol’una iyi başladı, tabi salon atmosferi yok ama güzel bir deneyim olacak. Bildiğiniz üzere uzun bir aranın ardından Hentbol takımımızı yeniden müsabakalara hazırlık, sezon da güzel bir ivme yakaladık, Alanya’da yapılan müsabakalarda hem takımımız için bir antrenman hem de Salon Dışı farklı bir deneyim oluyor. İlk galibiyetini alan takımımızı ve antrenörlerimiz Deniz Aydın Yıldırım ve Turgay Aydıngöz hocalarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi.