Gençlik sporda devir teslim yapıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Abdulsamet Eren'in atanması ile birlikte devir teslim töreni yapıldı.

Gençlik sporda devir teslim yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törende yeni Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Abdulsamet Eren, bayrağı Suphi Döner’den devraldı.

Devir teslim törenine şube müdürleri, yurt müdürleri ve kurum çalışanları katıldı.

Eski Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, burada yaptığı konuşmasında görev süresi boyunca güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Kendisi ile birlikte çalışan personele teşekkür eden Döner, “Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapılan Abdulsamet Eren müdürümüze de yeni görevinde başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’de şunları söyledi:

“ Sizlerle birlikte aynı kurumda çalışıyorduk ve bir görev değişikliği oldu. Milli Eğitim Kurumunda mesleğe başlamamızın ardından KYK Malatya Bölge Müdürlüğünde bir çalışma geçmişimiz oldu, bundan dolayı yurtlara yabancı bir isim değilim. Ardından Doğanyol İlçe Müdürlüğü akabinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve şimdi de İl Müdürü olarak şehrimize nasip olursa hizmet edeceğiz, birlikte bir yol yürüyeceğiz. Görev yaptığı süre içerisindeki hizmetlerinden dolayı da ayrıca Suphi Döner Müdürümüze sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından, il Müdürü Abdulsamet Eren, Eski İl Müdürü Suphi Döner'e hizmetlerinden dolayı şilt takdim etti.

Daha sonra  hatıra fotoğrafı çektirildi.