Genç'te başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Bingöl'ün Genç ilçesinde çeşitli alanlarda başarılı olan 148 öğrenci ödüllendirildi.

Genç'te başarılı öğrenciler ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bingöl’ün Genç ilçesinde çeşitli alanlarda başarılı olan 148 öğrenci ödüllendirildi.

2016-2017 eğitim öğretim yılında çeşitli spor ve kültür alanlarında başarılı olan 148 öğrenci, Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural tarafından ödüllendirildi.

Kaymakam Vural, futbol, hentbol, güreş, yüzme, hafızlık yarışması, edebi eser yazma ve YGS sınavları gibi pek çok alanda Bingöl’ü temsil eden farklı okullardan 148 öğrenciyi makamında kabul etti. Öğrencileri ödüllendiren Kaymakam Vural, başarıda katkısı olan ilçe milli eğitim müdürlüğü ile okul idarecilerinin yanı sıra öğretmenleri ve velileri tebrik etti.

İlçede eğitimde yaşanan başarı ve sinerjinin bundan sonrada artarak devam ettirileceğine olan inancının tam olduğunu belirten Kaymakam Hasan Hüseyin Vural," Sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Allah bundan sonraki yaşamınızda da size hayırlı kapılar açsın ve başarılarınızı daim etsin. Sizleri yürekten tebrik ederek bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öğrenciler de yıl içerisinde yapılan yarışmalarda kendilerine sürekli destek olunduğunu ve hiç bir sıkıntı yaşamadıklarını aktardı.