Günpınar Şelalesine ziyaretçi akını başladı

Darende'nin en güzide mekanlarından olan Günpınar Şelalesine havaların iyice ısınmasıyla birlikte akın akın ziyaretçiler gelmeye başladı.

Günpınar Şelalesine ziyaretçi akını başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Darende’nin en güzide mekanlarından olan Günpınar Şelalesine havaların iyice ısınmasıyla birlikte akın akın ziyaretçiler gelmeye başladı.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Malatya’nın Darende ilçesi bu yıl da turistlerin akınına uğramaya başladı.

Türkiye’nin tabii şalelerinden biri olan ve eşsiz manzarası ile görenleri kendine hayran bırakan Günpınar şelalesi yine ziyaretçilerin ilk uğradığı yer olurken şelale çevresinde yapılan düzenleme çalışması vatandaşların özellikle de ziyaretçilerin takdirini kazanıyor.

Şelale önünde bulunan oturma alanlarında vakit geçirebilen ziyaretçiler, doğa yürüyüşü yaparak anın tadını çıkartırken şelalenin buz gibi havası ile de serinleme fırsatı elde ediyorlar.

Kartpostallık manzara karşısında fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen ziyaretçiler, şelale gezisi sırasında Darende’nin eşsiz lezzetlerini de tatma şansı elde ediyorlar.