Gurbetçinin klasik otomobili Kahramanmaraş'ta ilgi odağı oldu

Almanya'da yaşayan ve yaz tatili için memleketi Kahramanmaraş'a gelen gurbetçinin klasik otomobili, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Gurbetçinin klasik otomobili Kahramanmaraş'ta ilgi odağı oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Almanya’da yaşayan ve yaz tatili için memleketi Kahramanmaraş’a gelen gurbetçinin klasik otomobili, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Her yıl memleketi Kahramanmaraş’ta 1 ay boyunda klasik otomobili ile trafikte boy gösteren Fatih Kuşuçuran, otomobiline olan yoğun ilgiden büyük keyif aldığını söyledi.

1974 model klasik otomobilinin tek probleminin yakıt gideri olduğuna dikkat çeken Fatih Kuşuçuran, fazladan yakıt tüketse de hem memleket hem de klasik otomobil hasretini gidermekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ankara’dan 7 yıl önce satın aldığı otomobilini satmayı düşünmediğini ifade eden Kuşuçuran, “74 model Ankara’dan gelme 7-8 yıldır Kahramanmaraş’ta. Bu klasik otomobilimiz Kahramanmaraş’ta tek. Özelliği 8 silindir, 5 bin 700 motor, tek kapı ve spor model olması insanların dikkatini çekiyor. Her şeyi ile orijinal. Her yeri çalışıyor, insanlar hayranlıkla bakıyor. Çocukken biz nasıl hayranlıkla baktıysak hala hayranlığımız var. Klasik otomobil olması nostalji olması çok ilgi çekiyor. Ben zaten yurt dışında yaşıyorum, arabam garajda duruyor. Kahramanmaraş’a izine geldiğimde bir ay kullanma şansım var onda da her gün binemiyorum” dedi.