Güzellik Uzmanı Necla Bak pandemi sürecini değerlendirdi

Pandemi sonrasında en çok etkilenen sektörlerin başında gelen güzellik merkezlerindeki süreç koronavirüs önlemleri alınarak titiz şekilde devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Güzellik Uzmanı Necla Bak pandemi sürecini değerlendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güzellik Uzmanı Necla Bak koronavirüs sürecinde yapılan büyük değişikliklerden bahsederek yönetmeliklere uygun çalıştıklarını belirterek  “Pandemi süreci tüm Türkiye’nin yaşadığı bir durum. İlk başlarda her birey bu süreçte zorlandı. Bütün sektörler de etkilendi, doğal olarak bizler de etkilendik. Mümkün mertebe genelgelerimize uymaya çalıştık. Randevularımız, işleyişlerimiz, odalarımızın hijyen durumlarına özen gösteriyoruz.  Üyeler açısından randevuda sıkıntı yaşadığımız anlar oluyor. Üyelerimize olabildiğince genelgeler çerçevesinde çalışmamız gerektiğini anlatıyoruz, mümkün mertebe çocuk kabul etmiyoruz.  Herkes çok tedirgin, kurallara uyduğumuz için içimiz rahat, vatandaşlar gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirler.  Bizler sosyal medya hesaplarımızdan randevu saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini, kurallara riayet ederlerse refaha ulaşacağımızı düşünüyorum.”  dedi.

Güzellik Uzmanı Necla bak yaz sezonunun bitmesiyle yeni sezonda kampanyalar olacağının bilgisini verdi.

Güzellik Uzmanı Necla Bak yeni sezon kampanyaları için; “ Kasım ayı içerisine girdik etkinlik olarak da 24 Kasım’ı seçtik. Öğretmenlerimize ayrılan bir hafta, bizlerin miheng taşını yetiştiren değerli öğretmenlerimiz için elbette ki Necla Bak Beauty Center ailesi olarak hizmete açıldığı günden bu yana 24 Kasım’da muhakkak Öğretmenler Günü kampanyasını yapıyoruz. Bizler işletme olarak öğretmenlerimizin yanındayız. Bu özel kampanyamızın içerisinde; lazer epilasyon, cilt bakımı, prp, mezoterapi, kirpik lifting işlemlerimizde kampanya olacak. Kasım ayının 24’ü ve ay sonuna kadar geçerli olacak. Bizler öğretmenlerimizi bekliyoruz.