Halkbank üst yönetimi başkan Arslan'la biraraya geldi

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı R.Süleyman Özdil'i makamında ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Halkbankası'nın KOBİ ve esnafın bankası olduğunu ifade ederek, iş dünyasının bankacılık sektöründen beklentilerinin karşılanması çağrısında bulundu.

Halkbank üst yönetimi başkan Arslan'la biraraya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“BANKACILIK VE İŞ DÜNYASI ET VE TIRNAK GİBİDİR”

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı R.Süleyman Özdil, Genel Müdür Yardımcısı Levend Torusdağ, Bankanın Bölge Müdürü ile İl ve İlçe Şube Müdürleri’ni Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, bankacılık ile iş dünyasının et ve tırnak gibi olduğunu belirterek, finans sektörünün iş dünyasının yanında yer alması talebinde bulundu.

Başkan Arslan ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Bugün iş dünyasının en önemli çözüm ortağı olan Halkbankası’nın çok değerli Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Bölge Müdürleri ve Elazığ Yöneticilerini Odamızda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Halkbankası 80 yıllık geçmişinde hep iş dünyasının yanında yer almış ve adeta esnaf bankası hüviyetini kazanmıştır. Biz iş dünyasının en büyük çatı örgütü olarak ülkemizin büyümesi, dünyadaki yerini alması, insanlarımızın istihdam olması ve bu ülkenin üretmesi için iş dünyasının desteklenmesini talep ediyoruz. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu noktada başlatmış olduğumuz önemli çalışmalar ve projelerimiz var. Bu projelerimiz ve çalışmalarımız çok şükür devletimizin her kademesinde çok büyük ilgi görmekte ve vermiş olduğumuz güven sayesinde tam destek görmektedir.

Halkbankası gibi KOBİ dostu bir kuruluşun da bu süreçte bizim yanımızda olmasını görmek istiyoruz. Yine üyelerimizin bankacılık faaliyetleri, uygulamaları ve destekleri noktasında tam destek görmesini ve mevzuat ile kişisel yorumlardan uzak şekilde desteklenmesini talep ediyoruz. Elazığ bulunduğu bölgede bu ülkenin sigortası ve kalesidir. Bunu iş dünyasının içinde olan biri olarak, şantiyeleri yakılmış, baskılara uğramış ancak bu ülkeye ve halkına hizmet etme noktasında hiçbir tehditten korkmadan yatırımlarını bu bölgeye yapmış bir iş insanı olarak söylüyorum. Bölgedeki iş dünyasına finans sektörünün ve tam destek olması gerekmektedir. Elazığ ili, devletin tüm mevzuat ve yasalarının tam işlediği ve uygulandığı bir şehir olmamalıdır. Elazığ iş dünyasına doğusunda bulunan iller ile aynı koşullarda rekabet edebilme şansı tanınmalı ve başka illerde gösterilen esneklikler bizim esnafımıza da gösterilmelidir.

Ben bu noktada, Halkbankası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Süleyman Özdil’in bugünkü ziyaretini bir şans olarak görmekteyim. Kendileri bölgemizde bir çok ili bir dizi program dahilinde ziyaret etmeye ve iş dünyasının talep ve beklentilerini birebir alma noktasında bu mübarek ayda yollara düşmüştür. Sayın Genel Müdür Yardımcımız zaten bölgeyi ve yapısını çok iyi bilmektedir. İnanıyorum ki, Odamız da bizimle başlayan bu yeni süreç içerisinde Halkbankamızın da hizmet ve desteklerinde Elazığ için yeni bir dönem olacaktır. Ben nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

“ELAZIĞ İŞ DÜNYASINI YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı R.Süleyman Özdil’de Başkan Arslan ve Meclis Başkanı Yaşar’a başarılar dileyerek, “Öncelikle Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamızda yapılan seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere ve tüm seçilen arkadaşlarınıza başarılar temenni ediyorum. İş dünyasının içinden gelen, eğitimli, genç, dünyayı bilen ve dinamik bir başkanla Elazığ çok önemli kazanımlar elde edecektir. Bunu yakından görüyorum. Bilgilerini paylaştığınız hedefleriniz ve projeleriniz yalnız bu şehre değil bu ülke için de her biri çok önemli değer ifade ediyor. Devletimizin her kademesindeki yönetici ve bürokratlarının sizlere olan inancı ve desteği sizin bu vizyonunuzla ilgilidir. Bizde Halkbankası olarak sizlerin yanınızdayız.

Bankamızın 80. Kuruluş yıldönümü kapsamında belirlemiş olduğumuz sınırlı sayıdaki illerimizi ziyaret ederek, buralarda özellikle yoksul ailelerin yaşadığı bölgelerde bulunan okullarımızı ziyaret ederek başarılı öğrencilerimize bir karne hediyesi olarak bisiklet dağıtıyoruz. Ramazan Buluşmaları adını verdiğimiz bu çalışma kapsamında sizin gibi iş dünyasının çatı örgütlerini de ziyaret ederek, iş dünyasının beklentileri ve mevcut durum değerlendirmesi de yapıyoruz.

Bugün bu kapsamda sizlerle birlikteyiz. Elazığ’la ilgili olarak paylaşmış olduğunuz bilgiler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şehrin, bölgenin ve ülkenin kalkınma ve gelişmesine yönelik çok önemli bir süreç içerisinde olduğunuzu görmekteyim. Heyecanınız ve birikiminizle çok önemli başarılara imza atacağınızdan zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. Aynı gemide bulunan insanlar olarak tek hedefimiz hep birlikte bu ülkeyi dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden biri haline getirmektir. Bunu da elbette özel sektörle birlikte başaracağız. Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçti. Ancak önümüzde çok daha dinamik bir dönem bulunuyor.

Kamu bankası olarak iş dünyasının bizlere olan güveni ile bu yeni dönemde çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız inşallah. Bu düşüncelerle, sizlerin ve tüm üyelerinizin Ramazanı Şeriflerini kutluyor, huzur ve sağlık içinde Ramazan Bayramına erişmenizi diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.