Hastaneye giden ücretsiz servisler gece yarısına kadar uzatıldı

Göreve geldiği ilk günden itibaren Bismillilerin istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç'ten bir müjde daha geldi. Hafta içi her gün 08:00-17:00 saatleri arasında Bismil Devlet Hastanesine giden ücretsiz servis hizmeti 1 Şubat 2018 tarihinden itibaren gece 00:00'a kadar uzatılacak.

Hastaneye giden ücretsiz servisler gece yarısına kadar uzatıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği ilk günden itibaren Bismillilerin istek ve talepleriyle yakından ilgilenen Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç’ten bir müjde daha geldi. Hafta içi her gün 08:00-17:00 saatleri arasında Bismil Devlet Hastanesine giden ücretsiz servis hizmeti 1 Şubat 2018 tarihinden itibaren gece 00:00’a kadar uzatılacak.

Daha önce hafta içi her gün 08:00-17:00 saatleri arasında hastaneye ücretsiz ulaşım hizmeti veren Bismil Belediyesi, muhtarların talepleri ve Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla hastaneye giden ücretsiz servisler 1 şubattan sonra geçerli olmak üzere gece 00:00’a kadar hizmet vermeye başlıyor.

İlçe merkezi ile devlet hastanesi arasında günde ortalama 120 sefer yapan ücretsiz hastane servisleri Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nın Bismil’de yapılan muhtarlar toplantısında talep edilmişti. Bu talep üzerine Vali Güzeloğlu’nun talimatıyla Başkan Gülenç, sorunun çözümüne yönelik ilk adımı attı.

Başkan Gülenç’in talimatının ardından hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında hastaneye giden ücretsiz servisler 1 şubattan itibaren her saat başı hareket etmek üzere gece saat 00:00’a kadar hizmet vermeye başlayacak. Böylelikle vatandaş, sabah saat 08:00’den gece saat 00:00’a kadar bu hizmetten ücretsiz yararlanabilecek.