'Hayırlı hizmetler için buradayız'

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şube Başkanı Şahin Kara, şehrimizde görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, cemiyet faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 

'Hayırlı hizmetler için buradayız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kara, 1951 yılından beri faaliyetini sürdüren cemiyetin hayırlı hizmetlere imza attığını belirterek yeni eğitim – öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Amacının iyi insan yetiştirmek olan İlim Yayma Cemiyeti’nin yeni dönemde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Kara, yurt çapında üniversite yurtları, eğitim merkezlerinin bulunduğunu kaydetti.

Eğitim Merkezlerinin faaliyetleri konusunda bilgiler veren Kara, kış aylarında marifet okullarının açıldığını ve iki yıl süreyle devam ettiğini kaydetti. Bunun yanı sıra halka yönelik İngilizce ve Arapça kurslarının olduğunu belirten Kara, dileyen herkesin bu kurslara katılabileceğini söyledi. 

Amaçlarının hayır adına faaliyet yapmak olduğunu belirten Kara, İlim Yayma Cemiyeti merkezinden tüm kesimlerin faydalanabileceğini kaydetti. Kursların yıl boyu devam edeceğini belirten Başkan Kara, cemiyetin iki üniversite yurdunun olduğunu ve sinema salonundan kütüphaneye varıncaya kadar tüm detayların düşünüldüğünü sözlerine ekledi. Başkan Kara, yeni eğitim – öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.