Hayırsever gurbetçi ödüllendirildi

Almanya'da yaşayan Erzurumlu Hayırsever Gurbetçi Kenan Pala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden hizmet alan çocuklara gönüllük esasına göre çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirdi.

Hayırsever gurbetçi ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Almanya’da yaşayan Erzurumlu Hayırsever Gurbetçi Kenan Pala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden hizmet alan çocuklara gönüllük esasına göre çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirdi.

Pala’ya gönüllük esasında yaptığı çalışmalardan dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş tarafından teşekkür belgesi verildi.

İlbaş, Pala’ya anlamlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çocuklara yönelik destek çalışmalarının önemli bir toplum görevi olduğunu anımsattı.

Çocukların bir ülkenin geleceği olduğuna dikkat çeken İlbaş, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın, gelecekte mutlu, her daim sağlıklı ve vatana millete faydalı birer nesil olarak yetişmeleri için elimizden gelen her fedakârlığı göstermeliyiz. Bu anlamda gurbetçi hemşerimize çocuklara verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Pala ise kurumdan hizmet alan çocuklara desteklerinin devam edeceğini belirterek, “Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bir nebzede olsa katkı sağlamak ve onların mutlu olduğunu görmektir. Bu gibi gönüllülük çalışmalarının artması konusunda yurtdışındaki çalışmalarına yoğunlaşacağız” diye konuştu.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci de hazır bulundu.