Hemşehrimiz Yentür, İzmir Milli Eğitim Müdürü görevine atandı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'nin görevden alınmasının ardından yerine Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı hemşehrimiz Dr. Murat Mücahit Yentür atandı.

Hemşehrimiz Yentür, İzmir Milli Eğitim Müdürü görevine atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un hakkındaki usulsüzlük iddiaları nedeniyle görevden almak istediği ancak soruşturmalardan aklanan ve görevine devam eden İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından görevden alındı. Yahşi daha sonra “Şahsa Bağlı Eğitim Uzmanı” olarak görevlendirildi.

Görevden alınan Ömer Yahşi’nin yerine ise Elazığlı hemşehrimiz Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür atandı.

BAHŞİ: YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

 Memursen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi ise İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Yentür’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan hemşehrimiz Dr. Sayın Murat Mücahit Yentür ü tebrik ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin inşallah.” İfadelerini kullandı.

DR. MURAT MÜCAHİT YENTÜR’ KİMDİR?

 İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Lisans, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Coğrafya Bölümü Yüksek Lisans, Hasan Kalyoncu Üniversitesi - İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Liderlik ve Küresel Girişimcilik Yüksek Lisansı mezunudur. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Doktora eğitimini tamamlamıştır. İngiltere Birmingham City ve Portekiz İnterier Beira Üniversitesinde “Öğretmenlerin Hizmeti İçi Eğitiminin Geliştirilmesi” projelerinde yer almıştır. Yavuz Selim İlköğretim Okulunda Öğretmen, Fatih Ahmet Rasim Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı, Pertevniyal Lisesi’nde Müdür Başyardımcısı olarak, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi / Fen Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır. 2014 Yılından itibaren Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü misafir öğretim üyesi olarak dersler vermekte olup, Evli ve 3 çocuk babasıdır.