Her konuşması gaf...

Açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ilimiz AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, yine gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu.

Her konuşması gaf...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Tv42'de yayınlanan 'Sümen Altı' programında milletvekili maaşının kendisine yetmediğini belirterek ''Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz, çok zor. Şu anda utanıyorum. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

''BAYRAM ÖNCESİ VERİLECEK MAAŞI BEKLİYORUZ''

Bayram öncesi millervekillerine verilecek olan maaşı beklediklerini söyleyen Milletvekili Demirdağ, ''Şimdi ben İstanbul Belediyesi'nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bir denetim, bir yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tane de kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul'da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?'' dedi.

YİNE GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda artan gıda fiyatları ile birlikte vatandaşa AK Parti Milletvekili Demirbağ ''Diyelim ki normal şartlarda ayda bir kilo, iki kilo et yiyorsak, yarım kilo yeriz. Domates iki kilo alıp, yarısını diyelim ki dikkatli kullanmadığımız zaman çöpe gidiyor, iki tane alırız ya. Kış günü, iki tane, üç tane alırız.'' diyerek porsiyon küçültme tavsiyesinde bulunmuştu.

MİLLETVEKİLİ MAAŞI NE KADAR?

Milletvekillerinin maaşı temmuz ayında artarak 40 bin liradan 56 bin liraya yükselecek. Eski meclis başkanları ve eski başbakanların emekli aylıkları 29 bin liraya, eski bakan ve emekli milletvekillerinin maaşları ise 18 bin liradan 27 bin liraya çıkacak.