Hevsel Bahçeleri hafriyat ve çöpten temizlendi

Temiz ve yeşil bir kent için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hevsel Bahçeleri ve Keçi Burcu'nun bulunduğu 3 kilometrelik alana gelişi güzel atılan çöp ve hafriyatları topladı.

Hevsel Bahçeleri hafriyat ve çöpten temizlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temiz ve yeşil bir kent için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hevsel Bahçeleri ve Keçi Burcu’nun bulunduğu 3 kilometrelik alana gelişi güzel atılan çöp ve hafriyatları topladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha temiz bir kent için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin muhtelif yerlerine atılan çöp ve hafriyatları temizleyen, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve kaldırımları tazyikli suyla yıkayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Hevsel Bahçeleri ve Keçi Burcu’nun bulunduğu yaklaşık 3 kilometrelik alanda temizlik çalışması yürüttü. Temizlik ekipleri, Hevsel Bahçeleri’nde iş makinalarıyla dün başlattığı çalışmada toplam 5 kamyon çöp ve hafriyat topladı. İş makinaları ile kamyonlara yüklenen hafriyatlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Yenişehir ilçesi Dokuzçeltik Mahallesi’ndeki hafriyat alanına, işçilerin topladığı çöpler ise çöp depolama sahasına götürülerek bertaraf edildi. Yapılan çalışma ile Hevsel Bahçeleri ve sur dipleri, hafriyat ve çöplerden arındırıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmalarının ardından Hevsel Bahçeleri’ne çöp ve hafriyat atılmaması için çevredeki esnafları uyardı. Vatandaşlar ise yürütülen çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.