Hukukçu ve siyasetçi Aydın Altaç, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Türkiye'yi çökertmek isteyen iç ve dış güçlerin ekonomi üzerinden yeni oyunlar peşinde olduklarını belirten hukukçu ve siyasetçi Aydın Altaç, Türkiye'nin Lazı, Çerkezi, Kürdü, Türkü ile birlik ve beraberlik içerisinde olup, küresel finansal kuşatmayı bertaraf edeceğini söyledi.

Hukukçu ve siyasetçi Aydın Altaç, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’yi çökertmek isteyen iç ve dış güçlerin ekonomi üzerinden yeni oyunlar peşinde olduklarını belirten hukukçu ve siyasetçi Aydın Altaç, Türkiye’nin Lazı, Çerkezi, Kürdü, Türkü ile birlik ve beraberlik içerisinde olup, küresel finansal kuşatmayı bertaraf edeceğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından oyunların devam ettiğini aktaran Altaç, Türkiye’yi çökertmek isteyen iç ve dış güçlerin ekonomi üzerinden oyun kurduğunu dile getirdi. Altaç, "Bu işin başını faiz lobisi çekiyor. Bu oyun FETÖ ve diğer uluslararası örgütlerce oynanmak isteniyor. Milletimiz, 15 Temmuz’da tanklara, helikopterlere ve F-16’lara karşı durdu. 15 Temmuz’dan sonra ülkemiz üzerinde ekonomik darbe girişiminden sonra döviz kurlarının yükseldiğini gördük. Şu an ülkemizin güçlü ve istikrarlı bir hükümet var. Ekonomisi, siyaseti de çok güçlüdür. Bizler güçlü Türkiye’nin evlatlarıyız, hep beraber ekonomiye sahip çıkalım" dedi.