İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Bismil ilçesini ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Naci Helvacı ile birlikte Bismil ilçesine ziyarette bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Bismil ilçesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Diyarbakır Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Naci Helvacı ile birlikte Bismil ilçesine ziyarette bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Boyacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı. Kendisini karşılayanlarla kısa süreli sohbet eden Ersoy, kaymakamlık makamına geçerek Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç’ten ilçenin sorunlarını dinledi.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç kaymakamlık ve belediye çalışmaları ile ilgili brifing ve birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasının ardından ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Ersoy, terör örgütüne giden desteği kesmek için tüm birimlerin koordineli bir şekilde çalıştığını aktardı. Bakan Yardımcısı Ersoy belediyelere yapılan görevlendirmelerle beraber vatandaşların artık ciddi anlamda hizmetle buluştuğunu belirti. Ersoy "Kaymakam arkadaşlarımız kısa sürede çok iyi işler başardı. Kaynaklarımızın katillerin ellerine geçmelerine müsaade etmeyeceğiz. Önemli olan kaynakları doğru kullanmaktır. Tek yapmamız gereken gelen kaynaklara sahip çıkmaktır" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile beraberindekiler Kurtuluş Camisinde İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş imamlığında cemaatle akşam namazı kıldıktan sonra cami inşaatı hakkında ilçenin kanaat önderlerinden ve cami dernek üyesi Ömer Çalın’dan bilgi aldı. Bakan Yardımcısı Ersoy, ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra Diyarbakır’a gitmek üzere ilçeden ayrıldı.