İhtiyaç sahiplerine odun yardımı yapılacak

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle Gıda Bankası'ndan yardım alan ihtiyaç sahibi kimselere kışlık odun dağıtılacak.

İhtiyaç sahiplerine odun yardımı yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahibi kimselere kışlık odun dağıtılacak.

Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği işbirliğiyle Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaç sahibi kimselere kışlık odun dağıtılmaya devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile hayırsever vatandaşların bağışladığı hurdaların yanı sıra, Sivas Belediyesi’nin park bahçe çalışmalarından elde edilen odunlar, Odun Toplama ve Depolama Merkezi’nde kesilip torbalanıyor.

Hayat Ağacı Derneği’ne her yıl katkı sağlayan TÜDEMSAŞ dağıtılan odunların yüzde 80’ini karşılıyor. Sivas merkezde dul, yetim ve düşkün kimselere, 10’ar torba odun dağıtılırken, her bir aileye 300 lira civarında torbalanmış odun dağıtılacak. Sivas genelinde Mart ayına kadar toplamda bin 300 ton civarında torbalanmış odun dağıtılması planlanırken 2 bin 600 civarında ihtiyaç sahibi kimseye toplam 800 bin TL değerinde torbalanmış çam odunu dağıtılması hedefleniyor.

Hayat Ağacı Derneği ekipleri torbalanmış çamları, hayır sahiplerinin katkı ve destekleri ile Gıda Bankası’ndan ücretiz alışveriş yapan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar teslim ediliyor.