İl Özel İdaresinden emekli olan personellere plaket

Elazığ İl Özel İdaresinde görev yapan ve emekliye ayrılan 25 personel için bir toplantı tertip edilerek plaket takdim edildi.

İl Özel İdaresinden emekli olan personellere plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan 25 personel Ocak ve Şubat aylarında emekli oldular. Emekli olan personeller için bir program gerçekleştirilerek plaket verildi.

Programa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, İl Özel İdaresi yöneticileri, Yol-İş Sendikası 2. Nolu Şubesi Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu ve emekliye ayrılan çalışanlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan Yol-İş Sendikası 2. Nolu Şubesi Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu emekli olanların hem İl Özel İdaresine hem de Elazığ’a güzel hizmetler yaptıklarını söyleyerek emeklilik hayatlarında mutluluk ve sağlık temennisinde bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise konuşmasında şunları kaydetti, “Emekliliğiniz sizler ve aileleriniz için hayırlı olsun. Uzun bir çalışma hayatı sonrasında alnınızın akıyla emekliye ayrıldınız. Özel İdare çalışanları şehrin görünmez kahramanlarıdır. Gece gündüz, hafta sonu demeden, 7/24 hizmet veren bir teşkilatız. Adımız bilinmez ama şehrin altyapısında, şehre hizmet noktasında çok önemli hizmetleri sunan kurumlardan birinin mensuplarıyız. Emekli olan arkadaşlarımız devleti ve milleti daim kılma adına namuslarıyla ve şerefleriyle hizmet ettiler. Devletimiz ve kurumumuz adına hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Allah hayırlı eylesin, bundan sonraki hayatınızda da mutluluk ve sağlık diliyorum”.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılanlara plaketleri takdim edildi.