İl Özel İdaresinden hayvancılığın gelişimine katkı

İl Özel İdaresinin Elazığ'da hayvancılığın gelişimini desteklemek adına finansmanını DAP Kalkınma İdaresinden temin ettiği sıvatlar talep eden köylere dağıtılmaya başlandı.

İl Özel İdaresinden hayvancılığın gelişimine katkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresinin küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın gelişimine katkı sağlamak amacıyla hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı köylerde ortak kullanım alanlarında ve meralarda hizmet vermesi temin ettiği sıvatlar talep eden köylerin muhtarlarına dağıtılmaya başlandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu İl Özel İdaresinin ana hizmet kalemlerinin yanında Elazığ’da sosyal birçok projeye de öncülük ettiğini belirterek, gerçekleştirilen bu proje ile hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı köylerde kullanılmak üzere finansmanı DAP İdaresi Başkanlığından temin edilen 200 adet demir ve 200 adet beton sıvakın köylere dağıtılmaya başlandığını söyledi. Sabuncu, yapılan çalışmada temel amacın hayvancılığın gelişimine katkı sağlamak ve hayvanların otlak alanlarından çok uzaklaşmadan temiz su içme imkânına kavuşturulması olduğunu sözlerine ekledi.