İl yöneticileri incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile birlikte İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi Projesi ile Sürsürü Mahallesi, Aşağı Demirtaş Konteyner Kenti ve Kapalı Çarşıyı ziyaret etti.

İl yöneticileri incelemelerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ilk olarak Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve İl Özel İdare Gn. Sek. Ali Şiş ile birlikte, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayesinde inşası devam eden İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Vali Erkaya Yırık ve Milletvekili Metin Bulut ile birlikte daha sonra Sürsürü Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanında geçici olarak konaklayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler daha sonra tarihi Kapalı Çarşı’ya geçerek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret ve incelemelerine ilişkin bir değerlendirmede bulanan Başkan Şerifoğulları, Vali Erkaya Yırık’a başarı temennisinde bulunarak, şunları kaydetti: 'Sayın Valimiz Perşembe günü göreve başladığı andan itibaren vatandaşlarla iç içe, Elazığ’ın sorunlarını yakinen takip eden ve sorunlara çözüm arayışı içinde olan bir anlayışla göreve başladılar. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte, hem Sayın Valimizle hem milletvekillerimizle Elazığ’ın sorunlarını çözüme kavuşturabilme adına gece gündüz demeden çalışacağız. 116 dükkânıyla restore ettiğimiz Kapalıçarşı'da nezih bir ortamda halkımızla iç içeyiz. Sorunlarını dertlerini dinliyoruz. Sorunlarını çözebilmek için istişare ediyoruz. İyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz. İnşallah uyumlu bir şekilde gayretle çalışarak ilimizi daha müreffeh bir şehir haline getireceğiz. Ben bir kez daha Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah ilimize çok güzel hizmetler yapacaklardır. Bizler kendilerine, onlar da bizlere destek olacaklardır.'