İngilizce şarkı yarışması ilgi gördü

Gümüşkavak Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu tarafından öğrencilerin İngilizceyi severek öğrenmesi adına gerçekleştirilen İngilizce şarkı yarışması büyük ilgi gördü.

İngilizce şarkı yarışması ilgi gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen yarışmaya öğrenci velilerinin yanı sıra Tunceli Milli Eğitim Eski İl Müdürlerinden Eğitim Uzmanı Ziya Polattaş, KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal ve Okul Müdürü Muhammed Doğan katılım gösterirken, yarışmada öğrencilerin performansları izleyenlerden tam not aldı.

Okul Müdür Yardımcısı Esin Kaya ve İngilizce Öğretmeni Zeynep Ergüven tarafından ortaokul öğrencilerin İngilizceyi severek öğrenmeleri adına organize edilen yarışmaya 20’den fazla öğrencinin katılım gösterdiği öğrenildi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Şehit Mustafa Yıldırım Ortaokulu Müdürü Muhammet Doğan gayretlerinden dolayı emeği geçen İngilizce öğretmeni Zeynep Ergüven ve Esin Kaya ile yarışmada büyük heyecan yaşatan tüm öğrencileri tek tek tebrik ederken, İngilizce şarkı yarışmasında birinci olan Hatice Yüksel isimli öğrenciye de günün anısına onurluk takdim etti.