'İpekyolu gençlik kampüsünde sona gelindi'

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili Metin Bulut'un yapmış olduğu incelemelerde bir başka durağı ise İpekyolu Çocuk ve Gençlik Merkezi oldu.

'İpekyolu gençlik kampüsünde sona gelindi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Devam eden ve büyük oranda tamamlanma aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Bulut, “Gördüğünüz gibi kaba inşaatı bitmek üzere. Burada şu anda yatakhaneler, o konaklama yerlerinin hepsi bitti. Binayı bitirdik, şu anda da atölyeler dediğimiz o gençlerin özellikle eğitim alabileceği kısımlarda büyük bir oranda tamamlandı.” Diyerek şöyle konuştu:

“Bu yıl sonunda öyle tahmin ediyorum ki kendini gösterir hale gelecektir. Hem bulunduğu nokta hem de içerik açısında son derece önemli bir çalışma. Bununla ilgili Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta hanımefendiyle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde çok emek harcadık. Bir hayaldi ve çok şükür bu hayali gerçeğe dönüştürdük. Bu projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a iletince kendisi de bunu sahiplendi ve bunun sahiplenmesiyle birlikte tüm kapılar bizlere açıldı. Tamamlanmasıyla birlikte çok ama çok güzel bir gençlik tesisi olacak” şeklinde konuştu.