İşitme engelliler Manavgat maçına hazırlanıyor

Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor maçına hazırlanıyor.

İşitme engelliler Manavgat maçına hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turkcell Sağırlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor maçına hazırlanıyor.

Geçen hafta deplasmanda İzmir Bornova İşitme Engellilerspor’u 2-0 mağlup ederek Turkcell Sağırlar Süper Lig’inde ilk 3 hedefinde bir engeli daha aşan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, bu hafta kendi evinde ağırlayacağı Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 24 Aralık Pazar günü Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor karşısında da galibiyet alarak yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımının çalışmaları hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı ve Takım Kaptanı Mahmut Zafer Taştan, hedeflerinin maçtan 3 puanla ayrılmak olduğunu ve çalışmalarına bu inançla devam ettiklerini dile getirdi. Takımın son haftalardaki formundan oldukça memnun olduğunu söyleyen Başkan Taştan, Pazar günü oynanacak olan maçta taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini dile getirerek, “Geçen hafta Bornova deplasmanında aldığımız galibiyetle moralimiz yükseldi. İnşallah bu moralle, Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor maçından da galibiyetle ayrılıp, ilk 3 hedefimize emin adımlarla devam ederiz. Alacağımız galibiyeti her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu’ya ve tüm taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Takımın teknik sorumlusu Murat Sezgin ise yaptığı açıklamada Manavgat Belediyesi İşitme Engellilerspor’u yenip üst sıralarda kendilerine iyi bir yer bulmak istediklerini dile getirerek, tüm Adıyamanlıları maça davet etti.