İstanbul'dan kelebek çocuklara medikal yardımı

İstanbul'da yaşayan yardımsever vatandaşlar, kelebek çocuklar için Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine medikal malzeme yardımında bulundu.

İstanbul'dan kelebek çocuklara medikal yardımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’da yaşayan yardımsever vatandaşlar, kelebek çocuklar için Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine medikal malzeme yardımında bulundu.

Halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen epidermolysis bullosa hastalığına yakalananlar ve ailelerinin dayanışması için kurulan Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kelebek çocukların sesi olmaya devam ediyor. Yapılan yardım çağrıları kapsamında İstanbul’dan bir grup hayırsever, kelebek çocukların kullanması için medikal malzeme yardımında bulundu.

Kelebeklerin Rüyası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, dernek olarak kelebek hastası çocuklar ve ailelerine yardım etmeye devam ettiklerini söyledi. Kelebek çocukların bilinen bir tedavilerinin olmadığını belirten Çalışır, “Kesin tedavileri olmadığı için kelebek çocukların yaraları açıldığında büyük acılar çekiyorlar. İstanbul’dan bir grup hayırsever, kelebek çocuklar için medikal malzeme yardımında bulundu. Biz de bu yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” dedi.