İtfaiye Eğitimleri devam ediyor

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, vatandaşların zor ve sıkıntılı anlarına anında müdahale edebilmek için teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyor. İtfaiye personeli, çağın teknolojisine uygun olarak teorik ve pratik mesleki eğitim alıyor. Eğitimler Erzincan Belediyesi tarafından yeni inşa edilen ve Doğu Anadolu'nun en modern itfaiye binalarından biri olan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde veriliyor. Bunun yanında Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eğitmenleri Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektör çalışanlarına yangından korunma ve yangına müdahale eğitimleri vermeye devam ediyor.

İtfaiye Eğitimleri devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, vatandaşların zor ve sıkıntılı anlarına anında müdahale edebilmek için teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyor. İtfaiye personeli, çağın teknolojisine uygun olarak teorik ve pratik mesleki eğitim alıyor. Eğitimler Erzincan Belediyesi tarafından yeni inşa edilen ve Doğu Anadolu’nun en modern itfaiye binalarından biri olan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde veriliyor. Bunun yanında Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eğitmenleri Kamu Kurum ve Kuruluşları ile özel sektör çalışanlarına yangından korunma ve yangına müdahale eğitimleri vermeye devam ediyor.

Gerçekleştirilen eğitimler hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ülkemizin en modern itfaiye binalarından birini inşa ettik. Çağın teknolojisine uygun olarak donattığımız bu binada İtfaiye Erlerine gerekli eğitimler veriyoruz. Erzincan İtfaiyesi, donanımlı personeliyle vatandaşların can ile mal güvenliğini sağlamak üzere her an göreve hazır. Bunun yanında eğitmenlerimiz gerek kamu kurumlarına gerekse özel sektör çalışanlarına yangından korunma ve yangına müdahale eğitimleri veriyor. ”dedi.