Kadın sanatın aynasıdır

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 'Kadın Sanatın Aynasıdır' isimli rölyef ve filografi sergisinin açılışı yapıldı.

Kadın sanatın aynasıdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ‘Kadın Sanatın Aynasıdır’ isimli rölyef ve filografi sergisinin açılışı yapıldı.

Adıyaman Belediyesi Kadın Gençlik Merkezi ve Halk Eğitim Merkezinin birlikte düzenlediği kurslarda yapılan rölyef ve filografi eserleri Keleş konağında düzenlenen sergisi ile beğeniye sunuldu. Konağın avlusunda gerçekleştirilen sergide 65 eser davetlilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Vali Nurullah Naci Kalkancı, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.

Serginin açılış kurdelesini protokol üyelerinin eşleri kesti. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eserlerin çok güzel olduğunu belirterek, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Hüsrev Kutlu, “Kadınlarımızın el emeği göz nuru olan birbirinden güzel eserler sergileniyor. Buradan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

Vali Nurullah Naci Kalkancı ise konuşmasında, “Analarımız her zaman anadır, kadınlarımız her zaman baş tacıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutluyorum, yılın diğer günlerinde de kadınlarımız kıymetlidir, başımızın tacıdır. Kadınlar toplumumuzun direğidir. Evlatlarımızı iyi yetiştiren, vatanına, milletine, bayrağına faydalı bireyler olarak yetiştiren en kıymetli varlıklar olan kadınlarımızı bu özel günlerinde tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Sergiyi gezen davetliler ürünleri çok beğendiklerini dile getirdi.