Kalpar: 'Bu maçtan ders çıkartarak devam edeceğiz'

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 'Oyuncuların ürkekliği ve korkaklığı bize 2-0 mağlubiyeti getirdi. Bu maçtan ders çıkartacağız' dedi.

Kalpar: 'Bu maçtan ders çıkartarak devam edeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maç sonu düzenlediği basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca Hüseyin Kalpar, “Takımı kötü oyunundan dolayı ilk yarıda tanıyamadım. Ama ikinci yarıda daha arzulu istekli ve istediğini yapan bir çizgideydik. 2-0 mağlup durumdaki takımın bunun altından kalkması çok kolay değil. Ofansif yönde de yapamadık. Buradan mağlup ayrılıyoruz, bu sonucu gerçekten de beklemiyordum. Ama oyuncuların ürkekliği ve korkaklığı bize 2-0 mağlubiyeti getirdi. Bu maçtan ders çıkartacağız. Eğer biz yukarıyı yakalayacaksak, içeride ve dışarıda kazanma arzusu ve inancında olmamız lazım" diye konuştu.

DURMUŞ: “OYUNCULARIMIZ KAZANMAK ADINA ÖNEMLİ BİR KARAKTER ORTAYA KOYDU” 

Maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan Besim Durmuş, “Bu maç 3 puandan daha fazlasını kazandırdı. Özellikle puan dışında ortaya çıkan enerjisi muhteşem oldu. Peş peşe 3 günde iki maç oynadık. Özellikle bu takımlar ligin en iyi takımları. Özellikle Tetiş Yapı Elazığspor takımı 7 haftadır puan kaybetmemesi ve bizim ligde bulunduğumuz durum açısından yok stresli bir maçtı. Yani maça iyi başlamak önemli değil, bunu maçın her dakikasında ortaya koyabilmek, birlikte hareket etmek çok değerliydi. Bu konuda çok zaman ve efor harcadık, oyuncularımız kazanmak adına önemli bir karakter ortaya koydu onlara sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.