Karaciğeri iflas eden Yıldırım yardım bekliyor

Diyarbakır'da, yaklaşık bir buçuk yıl önce karaciğeri iflas eden ve bu nedenle iş yapamaz duruma gelen 4 çocuk babası Abdullah Yıldırım, yetkililerden yardım bekliyor.

Karaciğeri iflas eden Yıldırım yardım bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyarbakır’da, yaklaşık bir buçuk yıl önce karaciğeri iflas eden ve bu nedenle iş yapamaz duruma gelen 4 çocuk babası Abdullah Yıldırım, yetkililerden yardım bekliyor.

Diyarbakırlı 48 yaşındaki Abdullah Yıldırım, yaklaşık bir buçuk yıl önce iş yerinden aşırı yorgunluk şikayeti ile izin alarak hastaneye gitti. Burada yapılan tetkiklerin ardından sonuçları alan Yıldırım, sarılık hastalığına yakalandığını ve karaciğerinin iflas etme noktasına geldiğini öğrendi. Dünyası başına yıkılan Yıldırım, çalışamaz durumda olduğu için çocuklarına da bakamamaya başladı. Evleri kira olan ve 4 çocuğunu da okula gönderen Yıldırım, yetkililerden kendilerine yardım etmelerini bekliyor.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce karaciğeri iflas etme noktasına gelen Yıldırım, “48 yaşındayım ve 4 çocuk babasıyım. Yaklaşık bir buçuk yıl önce maden ocağında çalıştığım sırada aşırı yorgunluğa kapıldım ve izin isteyerek hastaneye gittim. Burada yapılan tetkiklerin ardından sarılık hastalığı ve karaciğer yetmezliği teşhisi konuldu. Hastalık öncesinde de kendimi iyi hissetmediğim için bazı dönemler çalışmıyordum. Teşhisin ardından tamamen çalışamaz duruma geldim. 4 çocuğum var, evimiz kira. Maddi anlamda çok büyük sıkıntılar çekiyorum. Çocuklar okula gitmeye başladı ve onların eksikliklerini tamamlayamadım, hayırseverlerden bana yardım etmelerini istiyorum" dedi.