Karakoçan'da AK Parti sevinci

Elazığ'ın Karakoçan Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı Ayhan Akbaba kazandı.

Karakoçan'da AK Parti sevinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DBP'li Karakoçan Belediye Başkanı Burhan Kocaman'ın terör soruşturması kapsamında görevden alınmasının ardından İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Elazığ'ın Karakoçan Belediyesinde kesin olmayan sonuçlara göre Ayhan Akbaba 3 bin 662 oy aldı.

Akbaba seçim sonuçlarını beraberindeki AK Partililerle Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) takip etti.

AK Parti'liler kazandıkları bu başarıyı SKM önünde davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

"BU ZAFER YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI"

AK Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı Akbaba, yaptığı açıklamada, Karakoçan halkının takdiriyle 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden zaferle çıktıklarını söyledi.

"Bu zafer Karakoçan halkının daha güzel yarınları için yeni bir dönemin başlangıcı." diyen Akbaba, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bize gönül verdiniz, bizi zafere taşıdınız. Bu zafer sizin zaferinizdir. Gençlerimiz dua etti, yol yürüdü. Kadınlarımız tarih yazdılar. Hepinizi şükranla ve en kalbi duygularla selamlıyorum. Beni buraya taşıyanlar sizlersiniz. Resmi olmayan sonuçlara göre bin 200'e yakın fark dile kolay. Bu sadece AK Parti'nin değil, farklı partilere gönül verseler de Karakoçan çocuğuna sahip çıkanların da, bana inananların da zaferiydi."

Akbaba, belediye başkanlığı görevini devraldıktan sonra, herkesle ele ele vererek Karakoçan'ın kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalışacaklarını kaydetti.