Kayapınar HEM Türkiye ikincisi oldu

Osmaniye'de yapılan Hokey Yıldız Kız-Erkek Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Erkek Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Kayapınar HEM Türkiye ikincisi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Osmaniye’de yapılan Hokey Yıldız Kız-Erkek Türkiye Şampiyonasında Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Erkek Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Osmaniye’de yapılan müsabakalara Diyarbakır’ı temsilen Kayapınar Halk Eğitim Merkezi ve Hani Sergen Ortaokulu Erkek Takımları katıldı. 8 erkek takımın yer aldığı müsabakaların ilk 3 günü grup maçlarıyla devam etti. Grup maçlarını 3 galibiyetle tamamlayan Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi yarı finale yükseldi. Yarı final maçında Ankara temsilcisi Keçiören Kuyubaşı Ortaokulunu 5-0 mağlup eden Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi adını finale yazdırdı. Final maçında Gaziantep Nizip Halk Eğitim Merkezine 4-2 yenilen Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Türkiye ikincisi oldu. Hani Sergen Ortaokulu Erkek Takımı ise ilk kez katıldığı şampiyonayı 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle tamamladı.

Diyarbakır Hokey Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, Osmaniye’de yapılan müsabakaların oldukça çekişmeli geçtiğini ifade etti. Koyun, “Osmaniye’de Türkiye’nin en iyi takımları yer aldı. Müsabakalar bu nedenle çok çekişmeli geçti. Hani Sergen Ortaokulu ise ilk kez yer aldığı müsabakaları en iyi şekilde değerlendirdi. Onlar için iyi bir deneyim oldu. Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi ise şampiyonayı ikinci tamamladı. Çok iyi mücadele ettiler. Ama elde ettikleri ikincilik çok önemli. Elde ettiği başarıdan dolayı onları kutluyorum” dedi.